Hastanemiz Dijital Hastane Kapsamında (HIMSS Stage 6)
08 Kasım 2018

hıms.jpg
hıms6.jpg
hımss6-2.jpg
hımss6-4.jpg

Kastamonu Tosya Devlet Hastanesi Dijital Hastane Kapsamında HIMSS Stage 6 ( Healthcare Information and Management Systems Society) Belgesini alarak Türkiye’ de yaklaşık 1200 Hastane içinde bu belgeyi alan 57 hastaneden biri olmayı başardı.

Tosya Devlet Hastanesi olarak Uluslararası Himss Analytics Stage 6 Emram seviyesine ulaşarak belgemizi Sayın Bakan Yardımcımız Dr . Şuayip BİRİNCİ , Medipol Üniversitesi Himss Turkiye Directory Dr.Ilker KOSE, Himss Bölge Sorumlusu John ROYNAR, Himss Klinik hizmetler Başkani Charles ALESEL tarafından Sayın Başhekimimiz Dr. Ahmet Karakuş ve İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Mustafa UZBİLGİN aldılar. Bu standarda ulaşmak için yoğun çaba sarf eden ve özveri ile çalışan başta Doktorlarımız, Sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm personellerimize teşekkür ediyoruz.

Özel ve Devlet hastaneleri arasından yaklaşık 1200 hastane içerisinde ilk 50 hastane arasında bu seviyeye ulaştık. Türkiye de şu an itibariyle HIMSS Analytics Stage 6 Emram seviyesine ulasan Hastane sayisi 156 olmuştur. Bir sonraki aşama olan Himss 7 çalışmalarımız tüm çalışanlarımızla birlikte sürdürülmekte olup; en kisa zamanda Türkiye de ilk 10 hastane arasında olmak için çabalarımız yoğun bir şekilde sürdürülmektedir.

Tosya Devlet Hastanesi Yöneticiliği