Haber siteleri ve Sosyal Medyada Çıkan Poliklinik Hasta Kayıtları Hk.
08 Mart 2024

20.12.2023 tarihinde haber siteleri ve sosyal medyalarda poliklinikler için gece gelinerek liste oluşturulup, bu listeye istinaden kayıt açıldığı hususunda çıkan haberler asılsızdır. MHRS ve 182 randevuları haricinde ayaktan hasta kabulü sabah saat 07:00 ‘de KİOSK(numaratör) cihazından hastaların sıra alması sonrasında vezneden kayıtları yapılmaktadır. Ayrıca sabah saat 07:00'den önce gelen hastalar poliklinik girişi açılana kadar Acil Servis bekleme alanlarında bekleyebilirler.

Gece 00:00’dan sonra dışarıda hastalar tarafından liste oluşturulmakta olup, oluşturulan listenin hasta kaydında herhangi bir geçerliliği yoktur.

Hastanemizde şuan aktif olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Göz Hastalıkları Uzmanı, Dahiliye Uzmanı, 2 Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Radyodiagnostik Uzmanı, 2 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Enfeksiyon ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı, Acil Tıp Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Üroloji Uzmanı, Genel Cerrahi Uzmanı, Aile Hekimliği Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Uzmanı ile birlikte 18 uzman hekim, 13 Pratisyen hekim ve 4 diş hekimi olmak üzere toplamda 35 hekim görev yapmaktadır. Hastanemiz Personel Dağılım Cetveli’ne göre eksik olan branşlar ile ilgili gerekli talepler Sağlık Bakanlığımız ve Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğümüzden yapılmıştır. İlgili planlamalar ve çalışmalar, Sağlık Bakanlığımız ve İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından yürütülmektedir.